Valg af seng til børneværelset

Børn bruger rigtig mange kræfter på at udforske verden hver evig eneste dag. De er typisk fulde af krudt med masser af mod på livet. Men det kræver en god nats søvn. Det er altså vigtigt, at børn har en seng i en høj kvalitet, der understøtter den gode nattesøvn. Sover et barn ikke godt om natten, påvirker det nemlig barnets indlæring. Valg af en seng til børneværelset er derfor noget, du ikke bør tage let på. 

Et hav af børnesenge på markedet

Det kan være lidt af et mareridt at skulle vælge seng til børneværelset. Der findes nemlig et hav af senge på markedet. I starten af barnets liv er en krybbe af en art eller en tremmeseng et perfekt valg, da der er tale om mindre senge, der giver barnet tryghed, så det kan sove roligt om natten. 

Når barnet bliver ældre, vokser det ud af en tremmeseng. Kan dit barn ikke længere være i tremmesengen, eller er det bare klar til en større seng, så er en juniorseng den perfekte løsning. En juniorseng kan se ud på mange forskellige måder, hvorfor du skal beslutte, hvilken seng der passer bedst til dit barn samt størrelsesmæssigt i forhold til børneværelset. 

Ved køb af en juniorseng kan du vælge mellem mange forskellige typer senge. Det kan være en helt almindelig seng i juniorstørrelse, eller du kan vælge en seng med mange opbevaringsrum. Det kan også være en halvhøj seng, en køjeseng eller en seng med en smart udformning såsom en bil eller et hus m.m.

I forbindelse med valg af en børneseng skal du desuden være opmærksom på, at pris og kvalitet ikke altid hænger sammen – men for det meste gør det.