Forbered dig på børnebørnenes ankomst

Det er en stor omvæltning både for moren, faren og bedsteforældrene, når der kommer små nye guldklumper til familien. Som bedsteforælder kan du gøre meget for at få en god tid sammen med børnebørnene og deres forældre, når de kommer på besøg hos dig. Her er lidt inspiration til, hvad du kan gøre.

Sørg for børnestole ved spisebordet

Det er en stor lettelse for alle, hvis du sørger for at have børnestole ved dit spisebord til dine børnebørn. Når de er helt små, kan du få en særlig indsats til nogle børnestole således, at de kan sidde med ved bordet, mens de voksne spiser. 

Hav lidt legetøj i gemmerne

Efterhånden som børnene bliver større, vil de sætte pris på, hvis du har noget spændende legetøj, de kan lege med, når de er på besøg hos dig. Sørg for at have indendørs legetøj, I kan lege med sammen, men også udendørs legetøj såsom en sandkasse. Børn elsker at lege med sand, så du og børnebørnene kan få mange gode timer sammen i sandkassen.

Vær kreativ uden bekymringer

Du kan også være kreativ på mange måder med dine børnebørn. Det kan du være helt uden bekymringer, hvis du lægger en voksdug på bordet, inden I er kreative. 

En tremmeseng eller weekendseng er uundværlig

Der kommer et tidspunkt, hvor forældrene vil synes, at det vil være dejligt med en friaften. Du kan derfor være så heldig, at dit barnebarn skal overnatte hos dig. Når dit barnebarn skal overnatte, vil det være en fordel at have en tremmeseng eller en weekendseng til rådighed.