Når det bare skal være firkantet

Har du lagt mærke til dem? De der firkantede fliser, som man faktisk ser alle vegne. Ofte går du jo ligefrem på dem, da mange fortove, gangstier, terrasser og indkørsler som bekendt er belagt med dem. Men faktisk kan de findes i mange forskellige størrelser og typer. Nogle er store tunge betonfliser, som er skabt til at være robuste og slidstærke, mens andre er fremstillet af mere eksklusive materialer, perfekte til mange andre formål. Det kan for eksempel være dekorative badeværelsesfliser eller elegante gulvfliser i afdæmpede farvenuancer. 

Et praktisk og smart designelement

Husk at vælge fliser i god kvalitet, hvis du selv får mulighed for at bestemme flisetypen. Alt efter hvor og hvordan de skal anvendes, kan der være varierende krav og behov, som de skal opfylde. En vægflise kan for eksempel sagtens have en glat overflade, mens en gulvflise som du ikke skrider på, normalt er at foretrække. Ved at vælge de flisefarver og mønstre, du kan lide, kan du sætte dit helt eget præg på eksempelvis køkkenet, badeværelset og udestuegulvet.

Benyt gerne fagfolk til opsætningen

Det kan være lidt sværere end forventet at lægge terrassefliserne plant og stabilt, hvis ikke du har prøvet det før. Øvelse gør mester, som man siger, men det kan blive en dyr fornøjelse at øve sig på de dyrt indkøbte marmorfliser til køkkenvæggen. Derfor kan det være en fornuftig ide at bestille erfarne fagfolk til at klare opgaven. Så får du sikkert også nogle meget pænere fuger mellem firkanterne.