Bring liv ind i din stue

Planter og blomster har den egenskab, at de straks lever et rum op, når de placeres heri. Enhver stue nyder godt af, at der dekoreres med en farverig blomst, eller en prægtig plante i hjørnet. Dette bringer en anden form for liv ind, som møbler og fremstillede pyntegenstande ikke kan hamle op med. Trænger du derfor til et frisk pust i din stue, så kan planter være den rette vej at gå.

 

Vælg den rette størrelse plante

Afhængigt af størrelsen på din stue, og hvilket udtryk du ønsker, er der et hav af forskellige planter at vælge imellem. Har du rigeligt med plads, kan store grønne planter være et godt accessoires i stuen. Disse vil give lidt fylde, og samtidig tilføre flotte naturlige farver til rummet. Disse gør sig især gode i hjørner og placeret på gulvet, hvor de rigtig kan få lov til at udfolde sig. Har du en mindre stue, kan du i stedet søge mod mindre planter, som kan pryde i en vindueskarm eller på sofabordet.

 

Buketter der bringer farve

Udover at bringe liv ind i stuen i form af grønne planter, kan du også tilføre lidt mere farve, og tage blomsterbuketter ind i rummet. Her kan du både gå efter klassiske friske buketter, som løbende kan skiftes ud, og du derfor kan prøve kræfter med flere forskellige slags blomster. Er du ikke meget for at skulle udskifte buketten jævnligt, kan du også købe en tørret buket, som fås i mange farver og i forskellige stilarter.