Sådan kommer du af med dine gamle ting derhjemme

Har du en masse ting derhjemme, som du ikke længere bruger, men ved du ikke, hvad du skal gøre med dem? Du kan naturligvis altid køre en tur på genbrugspladsen med dem. Men det vil være ærgerligt, hvis der er tale om ting, som andre kan få glæde af. Læs med videre her og find flere gode råd til, hvordan du ellers kan komme af med dine gamle ting derhjemme.

Lej en stand hos et loppesupermarked

Du kan vælge at leje en stand hos et loppesupermarked. Du skal blot komme forbi med dine ting, og så kan du ellers tjene penge direkte fra sofaen. Det er yderst nemt og en god mulighed, hvis du ikke selv ønsker at stå for at sælge alle dine gamle ting.

Donér dine ting til en genbrugsbutik

Vil du gerne give dine ting væk nemt og hurtigt, så kan du vælge at donere dem til en genbrugsbutik. Du kan sætte tingene udenfor genbrugsbutikken, hvis de ikke har åbent. Har de åbent, kan du gå indenfor og give dem tingene.

Sælg dine ting online

Det er også muligt at sælge dine ting flere forskellige steder online. Har du Facebook, kan du sælge dine ting via Facebook Marketplace. Det er der rigtige mange, der gør i dag. Du kan ydermere sælge dine ting på DBA, hvis du har lyst til det. Det er gratis at sælge dine ting begge disse steder, så du skal altså ikke betale penge for det.