Sådan kan du få et mere stilrent badeværelse

Badeværelset er et vigtigt rum i ethvert hjem. Du bruger helt sikkert en del tid på badeværelset, hvorfor det er et must, at rummet er indbydende og rart at opholde sig i. Men føler du, at dit badeværelse mangler noget ekstra? Her finder du tips til, hvordan du kan få et mere stilrent badeværelse.

Vælg en brusevæg i glas

Med en brusevæg i glas kan du gøre en stor forskel på dit badeværelse. Ikke nok med at sådan en brusevæg kan få et badeværelse til at syne større, så får du også mere lys ind på badeværelset. Sådan en brusevæg bidrager nemlig med et mere let og luftigt udtryk, så det vil helt sikkert være med til at gøre indretningen af dit badeværelse mere stilren.

Dekorer brusekabinen med planter

Det er ydermere et plus at gøre din brusekabine hyggelig ved at dekorere den med både lys og planter. Det behøver ikke at være overvældende med planter, men bare en smule, der er med til at skabe hygge. Du bør ligeledes sørge for, at der er grønne planter andre steder på dit badeværelse.

Hæng billeder op på væggen

Det kan ligeledes se godt ud med billeder på væggen. Du kan eksempelvis finde plakater med motiver, som du godt kan lide. Dog skal du huske at vælge plakater, der passer godt ind i den resterende indretning på badeværelset.

Køb en sæbedispenser og tandkrus i samme farve

For at sætte prikken over i’et bør du sørge for at købe en sæbedispenser og tandkrus i den samme farve.