Plej dine gulve i hjemmet på bedste vis med den rette gulvpleje

Der er mange ting, der skal ordnes, når du ejer dit eget hjem. Ikke nok med at du skal vedligeholde dit hjem udendørs, så skal det også passes og plejes indvendigt. Det er her, at dine gulve kommer ind i billedet.

Det er nemlig vigtigt, at du passer godt på dine gulve, så de bliver ved med at se pæne ud. Det kan du blandt andet gøre med hjælp fra den rette gulvpleje. Læs med videre her og lær mere om gulvpleje.

Beskyt dit trægulv med gulvsæbe

Med en gulvsæbe kan du beskytte dit trægulv på en optimal måde. Du kan både vælge mellem en neutral og en hvid sæbe til dine trægulve. Trægulvsæbe er en effektiv vedligeholdelse af trægulve, og sæben er beregnet til efterbehandling og opfriskning af alt lige fra lud-, til sæbe- og oliebehandlede trægulve.

Vedligehold klinker og lakgulve med lak- og klinkesæbe

Lak- og klinkesæbe er lavet til at vedligeholde, efterbehandle og opfriske både klinker og lakgulve. Disse sæber efterlader ikke nogen former for sæbefilm. Så har du eksempelvis klinker eller et lakgulv i køkkenet eller på badeværelset, skal du gå efter en gulvsæbe til klinker og lakgulve.

Hold dit trægulv lyst med en ludbehandling

En ludbehandling er fremstillet med henblik på at behandle løvtræsgulve, nåletræsgulve samt andre lyse træoverflader. Dog er det værd at være opmærksom på, at ludbehandlingen ikke kan bruges på lakerede overflader. Med en ludbehandling får du et trægulv med et flot, ensartet og hvidskuret udseende. Desuden bliver det også muligt tydeligt at se selve træets struktur.