Hvorfor knirker min seng? Måske er svaret en ny seng!

Har du en gæsteseng, der ofte har en tendens til at knirke? Det kan være voldsomt irriterende for både dig selv og dine gæster, da nattesøvnen som bekendt er et af vigtigste aktiver, når det kommer til at opretholde et godt helbred. Så man skal helst undgå at vågne alt for mange gange i løbet af natten.

Der kan være et hav af gode grunde til, at din seng knirker. Det kan være alt fra beslag, der skal efterspændes og smøres, eller en træseng, der har givet sig hen over årene. Det kan også blot være, at noget så simpelt som filtdupper på benene kan gøre tricket.

Er det imidlertid ikke muligt at få bugt med problemet, kan du shoppe din nye gæsteseng hos den danske forhandler Sengeverden.

Find din nye gæsteseng hos Sengeverden

Nøglen for et velfungerende gæsteværelse er selve valget af gæsteseng. Vil du forkæle dine gæster med en rigtig seng – og ikke blot de mere traditionelle og ofte ukomfortable valg som luftmadrasser og de noget hårdere sovesofaer – kan du hos Sengeverden shoppe gæstesenge i form af boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge.

Groft skitseret får du med en boxmadras den lidt mere simple og billige version, der er bygget op omkring en topmadras og en ramme, enten med eller uden ben.

Både kontinentalsenge og elevationssenge er bygget op om den hotellignende komfort, hvor den primære forskel er, om sengen skal være med eller uden elevation. Begge varianter er med 3 madraslag og flere komfortzoner, hvorfor du også får en langt større komfort end med den billigere boxmadras.

Opnå den bedste søvnkvalitet med Sengeverden

Sengeverden er en af de førende sengeforhandlere på det danske marked og har promoveret sig på slogans, der går på, at alle fortjener en god nats søvn. Derfor er der altid et særligt fokus på den høje kvalitet, idet sengene bliver produceret her i Danmark.

Udover den høje kvalitet kan Sengeverden også bryste sig af flere miljøcertificeringer, idet der anvendes materialer uden diverse skadelige kemikalier.

Så med en gæsteseng fra Sengeverden får du masser af komfort og bæredygtighed i én og samme pakke.

Mulighed for 222 dages ombytning

Sengeverden tilbyder flere forskellige ekstraservices såsom gratis fragt samt 222 dages risikofri ombytning. Du kan derfor trygt handle din gæsteseng over nettet.

Så er det nu, du vinker farvel til den gamle, ukomfortable og knirkende seng derhjemme?