Randers skøjtebane åbningstider

Skøjtebanen i Randers | VisitRanders – VisitAarhus

Skøjtebanen i Randers | VisitRanders

Tag familien med på Skøjtebanen i Randers og få en dag fyldt med sjov og hygge. Banen holder åbent fra december til og med februar måned. Se mere her.

Stå på skøjter på Jens Otto Krags Plads midt i Randers. Du er garanteret vinterstemning og kulde i kinderne, når du suser afsted på det glatte underlag.

Skøjtebanen Randers | Underværket | Udendørs aktivitet

13:00 – 20:00 · Mandag (I DAG): 13:00-20:00 · Tirsdag: 13:00-20:00 · Onsdag: 13:00-20:00 · Torsdag: 13:00-20:00 · Fredag: 13:00-20:00.

Tag familien med på Skøjtebanen i Randers og få en dag fyldt med sjov og hygge. Banen holder åbent fra december til og med februar måned. Se mere her.

Randers Skøjtebane – Facebook

Åbningstider, adresse og kørselsvejledning til Randers Skøjtebane. Åbningstider i dag for Randers Skøjtebane. Andre steder i nærheden. Kørselsvejledning.

Skøjtebane sat på pause – Randers Kommune

Skøjtebane sat på pause

Traditionen tro inviterer RgFs UngeNetværk alle unge fra 13 år i RgF til julehygge med varm cacao og kage på Randers Skøjtebane, inden vi alle går på juleferie.

Den aktuelle energikrise og høj inflation betyder, at skøjtebanen på Jens Otto Krags Plads ikke bliver sat op i den kommende vintersæson. Det blev besluttet på et møde i Sundheds-, Idræt- og Kulturudvalget onsdag aften.

Åbningstider: Randers Skøjtebane – Alle-abningstider.dk

Randers Skøjtebane – Åbningstider, Adresse & Contact

Skøjtebanen er åben – Randers Amtsavis

Skøjtebanen er åben | amtsavisen.dk

Frem til marts 2018 kan man udfordre sin indre skøjteprinsesse på Randers Skøjtebane, der ligger på Jens Otto Kraghs Plads ved Underværket.

Åbning af Randers Skøjtebane venter til januar – Din Avis

Skøjteevent – Randers gymnastiske Forening

Så skete det: Randers dropper skøjtebanen – måske for …

Så skete det: Randers dropper skøjtebanen – måske for altid?

Den hang i forvejen i en tynd tråd.

Keywords: randers skøjtebane åbningstider, skøjtebane randers åbningstider