Ikea spand

KNODD Spand med låg, hvid, 40 l – IKEA

49 produkter i resultat · FILUR Spand med låg, 42 l · DIMPA Pose til affaldssortering, 22x35x45 cm/35 l · LÖVKVAST Spand med låg, 50 l · KNODD Spand med låg, 40 l.

KNODD Spand med låg, hvid, 40 l. Kan bruges overalt i dit hjem, også i vådrum som badeværelset og på overdækkede altaner.

Affaldsspande og affaldssortering til alle behov – IKEA

Affaldsspande og affaldssortering til alle behov – IKEA

25 produkter i resultat · DIMPA Pose til affaldssortering, 22x35x45 cm/35 l · KNÖCKLA Pedalspand, 25 l · FILUR Spand med låg, 42 l · LÖVKVAST Spand med låg, 50 l.

Skab plads og orden på din arbejdsplads eller i hjemmet med praktiske kurve, spande og tasker til alle de store og små ting, der mangler et sted at bo.

Affaldsspande – Køb skraldespande med og uden låg – IKEA

Affaldsspande – Køb skraldespande med og uden låg – IKEA

Med vores udvalg af udtræksbakker og affaldsspande kan du nemt skabe den løsning, der passer til dig og dine behov. Vil du have en spand til alle de forskellige …

Gør det nemt at sortere affald med en affaldsspand, der passer under skrivebordet eller i køkkenet. Se udvalget af affalds- og skraldespande her.

KNODD Spand med låg, grå, 16 l – IKEA

KNODD Spand med låg, grå, 16 l Denne dekorative grå spand kan bruges til f.eks. affald, toiletruller eller magasiner. Den har solide håndtag og en smart krog under låget, så du kan hænge det på kanten af spanden.

HÅLLBAR Spand med låg, lysegrå, 22 l – IKEA

HÅLLBAR Spand med låg, lysegrå, 22 l Vil du gerne vide, hvordan dit affald kan blive til nye ressourcer? Med HÅLLBAR serien kan du sortere forskellige materialer i forskellige spande – det er nemt og er det første skridt på vejen til at give affald nyt liv.

KNODD Spand med låg, grå, 40 l – IKEA

KNODD Spand med låg, grå, 40 l Denne store grå spand kan bruges til affald eller opbevaring af alt fra vasketøj til brænde. Den har solide håndtag og en smart krog under låget, så du kan hænge det på kanten af spanden.

FILUR Spand med låg, hvid, 42 l – IKEA

FILUR Spand med låg, hvid, 42 l. Nem at gøre ren på grund af de afrundede hjørner.

Affaldssorteringsspande – Løsninger til sortering af affald – IKEA

Affaldssorteringsspande – Løsninger til sortering af affald – IKEA

Gennemtænkte og innovative løsninger til affaldssortering. Sortér køkkenaffaldet, og gem det væk med vores sortiment af praktisk tilbehør.

HÅLLBAR Spand med låg, lysegrå, 10 l – IKEA

HÅLLBAR Spand med låg, lysegrå, 10 l Vil du gerne vide, hvordan dit affald kan blive til nye ressourcer? Med HÅLLBAR serien kan du sortere forskellige materialer i forskellige spande – det er nemt og er det første skridt på vejen til at give affald nyt liv.

Keywords: ikea spand