Home hunderup

Ejendomsmægler home i Hunderup – vi kan sælge din bolig

Ejendomsmægler home i Hunderup – vi kan sælge din bolig – home.dk

Hos ejendomsmægler home Hunderup får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi sikrer dig et personligt salg og den skarpeste pris på din …

Hos ejendomsmægler home Hunderup får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi sikrer dig et personligt salg og den skarpeste pris på din bolig!

Villa – 5230 Odense M – Hunderupvej 186 – Home.dk

Villa – 5230 Odense M – Hunderupvej 186

home Hunderup har nu fornøjelsen at udbyde denne helt igennem udsøgte kvalitetsvilla, her får man en detaljerig og virkelig indbydende et plans villa fra …

Villa til salg, Odense M – home Hunderup har nu fornøjelsen at udbyde denne helt igennem udsøgte kvalitetsvilla, her får man en detaljerig og virkelig indbydende et plans villa fra 2016 med særdeles attraktiv beliggenhed få hunderede meter fra Hunderup Skov.Her er tale om ikke mindre end 273 kvm. top kvalitet under tag, heraf udgør boligarealet hele 216 kvm. alt emmer af virkelig høj standard i materiale valg og ikke mindst gennemtænkt indretning som bla. også ses med den ekstra loftshøjde i hele huset. De resterende 57 kvm. er den fuld integreret og flotte garage med gulvvarme. Villaen byder velkommen med stor klinkebelagt sitting hall, herfra er der adgang til indbydende bryggers ligesom der er direkte adgang til garagen. Fra hallen kommer man til det store flotte køkken, her er masser af plads til at udfolde sig i køkkenkunst, køkkenet fremstår i flotte lyse elementer med motoriseret skuffer og selvfølgelig alt i kvalitets hårde hvidevare. Fra køkkenet er der åbenhed til det store hjerterum i huset, alrummet eller spisestuen, her er lyst og indbydende og med plads til hele familien og venner. Alrummet byder på flotte detaljer med den store hyggelige gaspejs og et stort vinrum med glaslåger. Fra alrummet er der udgang til villaens store terrasse. I forlængelse af alrummet er der en hyggelig opholdsstue med tv-afsnit og en hyggelig siddeplads til at læse en god bog, hvor man samtidig kan nyde flammerne i den gennemgående pejs. Der er også adgang til et meget stort soveværelse med skabe og direkte adgang til eget og flot badeværelse. I den bagerste del af huset er indrettet stor teenageafdeling med store lyse værelser og eget badeværelse.Til villaen hører endvidere lukket ugeneret og nem have eg en dejlig solrig terrasse.Vi glæder os til at fremvise denne udsøgte kvalitetsvilla med minimal vedligeholdelse, pletfri tilstandsrapport, el-rapport og flot Energimærke A.  Villaen skal opleves for fulde bedømmelse.På gældeligt visit på Hunderupvej 186, Jakob home Hunderup.     

home Hunderup – Startside | Facebook

home Hunderup – Startside

Kontaktinformation på home Hunderup Odense M, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Vi er et team bestående af erfarne ejendomsmæglere i Hunderup med et stort lokalkendskab og en god… Læssøegade 178, 5230 Odense

home – Ejendomsmægler i Odense M – Boligsiden

Home Hunderup. Ejendomsmægler i Odense. Hunderup, Tarup & Syd-Øst – kontakt os, og lad os realisere dine drømme om boligsalg og køb – Ring 6614 4233.

Vi er et team bestående af erfarne ejendomsmæglere i Hunderup med et stort lokalkendskab og en god lokal forankring. Det betyder, at du får fordelen a

home Hunderup – Se statistikker – Boliga

home Hunderup – Se statistikker

Proff.dk giver dig firmainformation om Home Hunderup Ejendomskontor, 26258855. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Se de seneste statistikker for home Hunderup fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

home Hunderup, Odense M | firma | degulesider.dk

Proff.dk giver dig firmainformation om HOME Hunderup ejendomskontor, 26258855. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Kontaktinformation på home Hunderup Odense M, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Home Hunderup (@home_hunderup) • Instagram photos and …

Home Hunderup Ejendomskontor – 26258855 – Odense M – Proff

HOME Hunderup ejendomskontor – 26258855 – Odense M

Home Hunderup Ejendomskontor – Se overskud, ejere …

Home Hunderup Ejendomskontor – Se overskud, ejere, tidslinje og regnskaber – ownr®

Her finder du finansiel information fra Home Hunderup Ejendomskontor, se både nuværende og historiske informationer om ejere, adresser, regnskaber m.m.

Keywords: home hunderup, home odense m