Home gladsaxe

Ejendomsmægler home Søborg Dyssegård | Salg af bolig

Hos ejendomsmægler home Søborg Dyssegård får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

Ejendomsmægler home Bagsværd | Salg af bolig – Home.dk

Ejendomsmægler home Bagsværd | Salg af bolig

Hos ejendomsmægler home Bagsværd får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vores lokale ejendomsmæglere kan sælge din bolig!

Villa – 2860 Søborg – Gladsaxe Møllevej 118A – Home.dk

Villa – 2860 Søborg – Gladsaxe Møllevej 118A

Søborg. Dobbelthus tæt på både skole og gymnasium. På Gladsaxe Møllevej i Søborg, har I nu mulighed for at flytte ind i dette velholdte dobbelthus.

Villa til salg, Søborg – På Gladsaxe Møllevej i Søborg, har I nu mulighed for at flytte ind i dette velholdte dobbelthus. I får en bolig med familievenlig indretning, en godt afskærmet og privat have, og så er der kort vej til skole, gymnasium og indkøb. Gladsaxe Skole ligger bogstaveligt talt på den anden side af vejen, så skolevejen kan ikke blive meget nemmere for familiens yngste. Også de ældste i børneflokken er heldige kun at have en fem minutters cykeltur til gymnasiet. I kan klare de daglige indkøb i den lokale Netto på Buddinge Hovedgade, og når I skal omkring i verden, er der heller ikke langt til hverken Buddinge Station eller Motorring 3.Ejendommen er opført i 1981. I kan se frem til at flytte ind i velholdte rammer, hvor både køkken og bad er blevet opdateret.I stueplan får I en rummelig, sydvendt stue, der har udgang til terrassen og haven, og hvor pladsen er så gavmild, at der eventuelt kan indrettes et ekstra værelse. I dette plan får I også et stort spisekøkken, et badeværelse og et bryggers. Første sal er indrettet med toilet og tre værelser, hvoraf det største er vestvendt og har udsigt over haven.Haven er praktisk afskærmet og dermed dejligt privat. I området ud for stuen, er der en terrasse, der næsten har gårdhavelignende karakter, og ellers er haven primært anlagt med græsplæne, så den er nem at holde. I hjørnet ud mod vejen får I desuden jeres egen carport med integreret opbevaringsskur.Lyder dette dobbelthus som noget for jer? Bestil en fremvisning og se, om I her har fundet jeres nye hjem.

home – Ejendomsmægler i Søborg – Boligsiden

Hos home Søborg – Dyssegård tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger. Vi har solgt boliger i Søborg side.

Hos home Søborg – Dyssegård tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger. Vi har solgt boliger i Søborg side

Home Gladsaxe | firmaer | degulesider.dk | side 1

Home Gladsaxe – bolig, boligmarked, boligsøgende, mæglere, huspriser, bolig køb, ejendom, … I home arbejder vi hver dag på at hjælpe og rådgive danskerne, …

Home Gladsaxe – bolig, boligmarked, boligsøgende, mæglere, huspriser, bolig køb, ejendom, boligområde, ejerlejlighedspriser, boligejer, boligmarkedet, forældrekøb – firmaer, adresser, telefonnumre.

Home Home Gladsaxe | firmaer | krak.dk | side 1

Home Home Gladsaxe – firmaer, adresser, telefonnumre.

Home Gladsaxe | firmaer | krak.dk | side 3

Home Gladsaxe – bolig, boligmarked, boligsøgende, mæglere, huspriser, bolig køb, ejendom, boligområde, ejerlejlighedspriser, boligejer, boligmarkedet, …

Home Gladsaxe – bolig, boligmarked, boligsøgende, mæglere, huspriser, bolig køb, ejendom, boligområde, ejerlejlighedspriser, boligejer, boligmarkedet, forældrekøb – firmaer, adresser, telefonnumre.

home Søborg/Dyssegård – Se statistikker – Boliga

Boliga – Se boliger til salg i hele Danmark

Finde aktuelle tilbud, ◴ åbningstider og telefonnummer for My Home butik i Høje Gladsaxe Torv 2 i Søborg. ☝ Læs mere her!

Danmarks største uafhængige boligside med 46.207 boliger til salg lige nu. Find din drømmebolig her 🏡

My Home Søborg, Høje Gladsaxe Torv 2 | Tilbud og åbningstider

Keywords: home gladsaxe