Afløbsrende jem og fix

Afvandingsdræn med metalrist – garagepakke – Jem & Fix

Afvandingsdræn med metalrist – garagepakke | Køb hos jem & fix

På siden her kan du finde flere forskellige typer af dræn samt en sandfangsbrønd til afvandingsdræn til lave priser. Vores dræn fås i flere forskellige …

Komplet system i en praktisk garagepakke, der indeholder 3 stk. afvandingsdræn á 1 meter. Produceret i kraftigt PP-materiale med galvaniseret metalrist.

Dræn til afledning af regnvand – Jem & Fix

Dræn til afledning af regnvand | jem & fix

Afvandingsdræn inkl. galvaniseret metalrist, der er produceret i kraftigt PP-materiale. Mål på afvandingsdræn: B130 x D98 x L1000 mm. Køb hos jem & fix.

Reducér risikoen for regnvand i kælderen med et dræn, som hjælper med at aflede regnvandet til kloak eller i jorden. Køb online her.

Afvandingsdræn med metalrist 1 meter | Køb hos jem & fix

I jem & fix har vi alt, hvad gør det selv-vvs’eren skal bruge, når der skal fixes et stoppet afløb og kloak-rør. På siderne under denne kategori kan du således …

Afvandingsdræn inkl. galvaniseret metalrist, der er produceret i kraftigt PP-materiale. Mål på afvandingsdræn: B130 x D98 x L1000 mm. Køb hos jem & fix.

Alt til afløb og kloak til lave priser – Jem & Fix

Alt til afløb og kloak til lave priser | jem & fix

I jem & fix har vi flere forskellige løsninger til dig, der leder efter linjedræn eller afvandingsdræn, og fælles for dem er, at de er lette at installere …

Find et stort udvalg af dele til afløb og kloak. Alt lige fra nye kloakrør og afløbsrør til afløb og vandlåse til lave priser. Køb online.

Linjedræn – se de lave priser hos jem & fix

Se det store udvalg af VVS-artikler i jem & fix’ webshop – vi har alt, du skal bruge til små og store opgaver.

Er du træt af vandpytter rundt omkring huset eller garagen? Så er linjedræn løsningen på dit problem. Linjedræn er nemme at installere selv, og du finder et stort og billigt udvalg hos jem & fix.

Afløbsrendesæt 900 mm lodret – Purus – Jem & Fix

Afløbsrendesæt 900 mm lodret – Purus | jem & fix

Køb din nye vandlås i jem & fix – Danmarks billigste byggemarked. Vi har alt indenfor VVS-artikler og leverer i hele landet.

Purus afløbsrendesæt på 900 mm til at lave gulvafløb i badet. Komplet sæt med ramme med rist, lodret udløb og vandlås. Køb gulvafløb hos jem & fix.

Gulvafløb og afløbssystemer – se udvalget i jem & fix

Se det store udvalg af VVS-artikler i jem & fix’ webshop – vi har alt, du skal bruge til små og store opgaver

Vandlåse Faste Lave Priser, Stort Udvalg jem og fix

Vandlåse │Faste Lave Priser, Stort Udvalg │ jem og fix

Køb din nye vandlås i jem & fix – Danmarks billigste byggemarked. Vi har alt indenfor VVS-artikler og leverer i hele landet

Indbygningsvandlås – Jem & Fix

Indbygningsvandlås

Indbygningsvandlås

Keywords: afløbsrende jem og fix, afløbsrender jem og fix, afvandingsdræn jem og fix